Oamenii lui Cîţu. Huţucă şi Coşa, în conducerea PNL la nivel central: “De azi, suntem România Liberală!”

0
1390

Liberalii constănţeni care l-au susţinut pe Florin Cîţu au ţinut să transmită mesaje de felicitări, pe Facebook, după aflarea rezultatului de la Congres. Unul dintre aceştia este şi preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă. De altfel, Bogdan Huţucă va face parte şi din echipa de conducere a partidului, alături de prefectul Silviu Coşa.

“Felicitări și mult succes lui Florin Cîțu, noul președinte al Partidului Național Liberal! Pe plan intern, îmi doresc un partid puternic, care să dea dovadă de caracter și de unitate! Pe plan extern, îmi doresc o guvernare cât mai bună pentru români, o guvernare care să aducă prosperitate, stabilitate și siguranță!”, a transmis Huţucă.

Larândul său, Coşa a postat: “Prea pătimași au fost unii în prezentarea valorilor liberale, în ultima lună. Ne-am comparat care e mai plin de liberalism, unii încercând chiar să acopere cu mizerii liberalismul celorlalți. Cei care au făcut-o, au uitat, însă, că de afară se uită la noi, plictisiți sau speriați, 20 de milioane de români.De astăzi, ne întoarcem, cu toții, fața către viitor, ne gândim, cu toții, doar la comunitățile în care trăim. Ne curățăm de noroiul cu care noi înșine ne-am murdărit, astfel încât oamenii să poată revedea chipurile pe care le-au votat. Și să le poată zâmbi din nou. De azi, suntem România Liberală!”.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.