Obligativitatea Certificatului Verde este o reglementare neconstituțională spune senatorul PSD, Felix Stroe

0
260
Felix STROE

Senatorul PSD de Constanța, Felix Stroe a declarat că Partidul Social Democrat nu a fost de la bun început de acord și că nu va vota proiectul de lege inițiat de miniștrii PNL și UDMR, referitor la obligativitatea “Certificatului Verde”.

Felix Stroe spune că obligativitatea Certificatului Verde este o reglementare neconstituțională care ar fi dat naștere unor grave discriminări între angajații din sectorul public și cei de la privat, dar și între diverse categorii socio-profesionale.

Aceasta ar fi produs dezechilibre grave în sectoarele critice, din prima linie în combaterea pandemiei.

Din acest motiv, am și depus în Comisia de Sănătate din Senat un amendament în acest sens, conform căruia statul, respectiv angajatorul ar fi trebuit să suporte costurile testelor efectuate angajaților pe o perioadă de 60 de zile de la intrarea în vigoare a legii! Amendamentul a fost respins prin votul senatorilor PNL, USR și UDMR, ceea ce demonstrează încă o dată că cearta politică dintre partidele aflate la guvernare este doar de fațadă, Coaliția funcționând perfect în Parlament!?

Toți senatorii PSD am votat ÎMPOTRIVA acestui proiect de lege! PSD sprijină recomandările Uniunii Europene în ceea ce privește controlul pandemiei, dar nu este de acord cu derapaje care adâncesc criza sanitară!“ a declarat senatorul PSD, Felix Stroe.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.