Ochiuleț, mesaj pentru Ovanesian: “Nu era mai bine dacă făceați ceva, ORICE, din ce ați promis în campanie, și nu vă mai lăudați cu proiectele altora?”

0
882

Mihai Ochiuleț, consilierul local USR, lansează un nou atac la adresa city-managerul municipiului Constanța.

Chiar înainte de Sărbători, doamna city-manager, Felicia Ovanesian, a luat chipul lui Moș Crăciun și ne-a făcut o „mini-surpriză“: o limbă de dale din beton amplasată pe unul dintre trotuarele decopertate de pe Bd. Lăpușneanu și necirculabile de luni bune. Pentru prima dată, sunt de acord cu doamna Ovanesian, “realizarea” chiar este MINI, așa cum, de fapt, este întregul mandat de până acum al administrației Chițac – un MINI din toate punctele de vedere.

Dragă doamnă Ovanesian, nu era mai bine dacă pe lângă mini-surpriza de pe Lăpușneanu, ne făceați și una maxi – deschideați Spitalul de Boli Infecțioase? Nu era mai bine dacă îl trăgeați de mânecă pe domnul primar înainte de a semna autorizația de P+15 în Mamaia, de care e greu de crezut că nu ați știut, ca să nu înceapă să semene din față și din profil cu Mazăre? Nu era mai bine dacă înainte de a izola Peninsula între bariere, vorbeați deschis cu oamenii? Ah, era să uit, nu era mai bine dacă finalizați și cele 3 hectare de spații verzi/an, obligație pe care v-ați asumat-o în contractul de city-manager? Nu era mai bine dacă făceați ceva, ORICE, din ce ați promis în campanie, și nu vă mai lăudați cu proiectele altora?”, se întreabă consilierul.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.