OFICIAL: Constănţenii vor avea zboruri interne, pentru a călători mai uşor în România! Iată de când

0
2089
Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu

Federația FAPT a coordonat un Plan strategic pentru a reconecta, între ele, destinații turistice majore, îndepărtate geografic, în scopul facilitării accesului turiștilor români către Litoral și Delta Dunării, Bucovina, Maramureș,Transilvania, Banat, astfel încât să fie stimulată circulația turistică internă și dorința turiștilor români de a călători în spațiul intern.

În acest sens, au fost purtate discuții cu Ministerul Transporturilor și Compania națională TAROM, pentru a reintroduce zboruri între Constanța – Timișoara, Constanța – Iași, Constanța – Cluj și Constanța – Oradea – un demers inițiat împreună cu Prefectura Constanța, Aeroportul Mihail Kogălniceanu Contanța și susținut și coordonat prin Federația FAPT.

Noi am propus un Plan strategic, “Reconectam România”. Este esențial să avem zboruri care să ne aducă turiștii români și potențiali turiști străini către Litoral și Delta Dunării, dinspre vestul sau nordul sau estul sau centrul României și care să asigure accesul facil al românilor care locuiesc în sudul sau sud estul României, de exemplu, către vestul sau nordul României, pentru vacanțe și călătorii sau în scop profesional. Am colaborat direct cu Ministerul Transporturilor, pentru a se se implică alături de noi și să susțină conectarea aeriană între destinațiile preferate de români, pentru a facilita circulația turistică internă în această perioada grea, atât pentru industria HORECA, cât și pentru transportatorul aerian național ( TAROM). Românii vor avea, astfel, un acces mult mai rapid și facil la vacanțele și călătoriile de care au atât de multă nevoie și care vor susține turismul național și economia României. Lansăm azi oficial cu Tarom acest plan strategic și RECONECTAM ROMÂNIA! Anunțăm oficial vestea introducerii zborurilor Timișoara- Constanța, Cluj – Constanța, Oradea – Constanța, în regim de câte 2 zboruri pe săptămâna, joia și duminica, începând din 16 iulie și până la începutul lunii septembrie!“, a spus Corina Martin, Președinte FAPT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.