Omul de afaceri Paşata Cociu mai vrea să ridice un bloc de 8 etaje

1
2387

Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil S+P+8E cu funcțiunea de locuințe colective și spații comerciale la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier”. Imobilul se dorește a fi amplasat pe bulevardul 1 Mai, Nr. 44 , iar titularul investiției este omul de afaceri Paşata Cociu.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului în strada Unirii nr. 23 şi la sediul lui Pasata Cociu pe strada Poporului nr.63, în zilele de luni-vineri, între orele 9:00 – 13:00.

Cociu Paşata nu este la prima investiţie de acest gen. În 2014, a obținut autorizația de construire pentru un bloc de 8 etaje pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 187A, fiind prevăzut cu 42 de locuri de parcare. Doi ani mai târziu omul de afaceri a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa un memoriu pentru proiectului „Imobil P+5-8 E locuinţe colective”. Blocul a fost ridicat în staţiunea Mamaia, bulevardul Mamaia nr. 483, pe malul lacului Siutghiol, în zona hotelurilor Dorna şi Apollo.

Cociu Paşata apare ca asociat în Dakonis Imobiliar SRL, dar şi în alte firme radiate: Palex Prod SRL, Palex 97 SRL, Braseria Cosnic SRL şi Paco Pro Investment SRL, potrivit Registrului Comerţului.

Mihaela GIUGLEA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.