Operatorii de plaje au început să primească notificări de la Apele Române, cu privire la reducerile de care beneficiază

0
1994

La propunerea Administrației Naționale Apele Române, operatorii de plaje beneficiază de o reducere cu 30% din contravaloarea contractelor de închiriere pentru anul 2020. La o lună de la acest anunţ, agenţii economici de pe litoralul românesc au început să primească înştiinţări cu privire la această măsură.

“Am primit e-mail de la Apele Române, cum că pentru luna iulie avem o scutire cu 30% din chirie. Este bine, trebuia să existe de la bun început această deschidere şi înţelegere din partea guvernanţilor. Noi nu am avut activitate până de curând, nu a fost permis să ne desfăşurăm activitatea, deci era ilogic ca ABADL să perceapă întreaga chirie. Oricum, noi am solicitat o reducere mai mare, dar e bine şi aşa”, a declarat, pentru Focus Press, un operator de plajă. Acesta a adăugat că, în contextual actual, cu această creştere a numărului de cazuri noi de infectări, se teme că activitatea lui va fi sistată. “Sunt noi cazuri de coronavirus, din ce vedem la ştiri, iar asta mă duce cu gândul la o posibilă reintroducere a restricţiilor. Mă tem că vom fi pe listă şi noi, cei care avem plaje”, a mai declarat agentul economic.

Revenind la reducerea pomenită mai sus, reamintim că operatorii de plaje au protestat încă dinainte de data de 1 mai, când au avut termen limită să preia sectoarele de plajă şi să achite contravaloarea contractelor, atrăgând atenţia că activităţile lor sunt suspendate.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.