Opt angajaţi din Primăria Constanţa ar fi fost testaţi pozitiv cu SARS-COV-2

0
867

Primăria municipiului Constanţa a anunţat sâmbătă, 20 iunie a.c., faptul că se restricţionează total activităţile cu publicul, având în vedere faptul că mai mulţi funcţionari publici din cadrul instituţiei au fost testaţi pozitiv pentru SARS-COV-2.

Având în vedere faptul că mai mulţi funcţionari publici din cadrul instituţiei au fost testaţi pozitiv pentru SARS-COV-2, se restricţionează total activităţile cu publicul la sediile Primăriei municipiului Constanţa. Acţiunile de dezinfecţie în spaţiile în care îşi desfăşoară activitatea colegii noştri se vor efectua de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, cu substanţe avizate de Ministerul Sănătăţii. Accesul funcţionarilor publici în sediile Primăriei municipiului Constanţa se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare: purtarea obligatorie a măştii în spaţiile închise, termoscanarea şi igienizarea mâinilor“, au anunțat reprezentanții Primăriei Constanţa.

Autoritatea locală face apel la cetăţeni să utilizeze mijloacele de comunicare online.

De preciza că, potrivit surselor noastre, 8 angajaţi ai Primăriei Constanţa ar fi testaţi pozitiv. Informaţia a fost furnizată de angajaţi ai primăriei, întimp ce reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică, prin Cristina Schipor, evită să comenteze ori măcar să infirme, dacă datele nu sunt corecte!

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.