Orașul Ovidiu ar putea intra în carantină

0
1105

Prefectul Județului Constanța, Silviu Coșa a declarat pentru Focus Press faptul că orașul Ovidiu ar putea intra în carantină, din cauza numărului mare de infectări cu virusul Sars-Cov-2.

Rata de incidență la mia de locuitori în orașul Ovidiu este de 5,73, în perioada 21 octombrie a.c.- 3 noiembrie a.c., 93 de persoane au fost confirmate cu COVID-19.

”Direcția de Sănătate Publică Constanța face analiza pentru carantinarea orașului Ovidiu, să vedem ce rezultă din această analiză”, a precizat acesta.

Totodată, contactat de Focus Press, primarul orașului Ovidiu, George Scupra a spus că măsura carantinării se va lua doar dacă numărul de infectări va crește, însă pentru moment pare a stagna.

”Nu va intra încă în carantină, cel puțin din punctul meu de vedere, astăzi am crescut doar cu un singur caz. Se analizează și această posibilitate, iar dacă numărul cazurilor va crește, cel mai probabil asta se va întâmpla. DSP va veni pentru a face verificări, a analiza, apoi decizia de carantinare sau nu va veni de la București, DSP Constanța va terimite către București această analiză. Deocamdată numărul de cazuri noi a stagnat, sperăm să rămână așa”, a declarat Ovidiu Scupra.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.