Orașul Ovidiu, la un pas de a intra în scenariul roșu

0
2571
Poliția Ovidiu

Incidența la nivelul județului Constanța se află într-o continuă creștere, în cursul zilei de luni 15 martie a.c., a fost raportată cifra 2,74 la mia de locuitori, ceea ce înseamnă că se apropie de scenariul roșu.

Una peste alta, mai multe localități constănțene se află deja în scenariul roșu și amintim aici: municipiul Constanța, Mihail Kogălniceanu, orașul Techirghiol, Târgușor, Vulturu și Valu lui Traian.

O altă localitate care se află la limita incidența, fiind înregistrată luni, 15 martie a.c., rata de infectare la mia de locuitori de 3,01 este Ovidiu.

Conform unor reprezentanți ai Instituției Prefectului Județului Constanța, în cursul zile de astăzi se va întruni Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) pentru a discuta ce localități vor mai intra în scenariul roșu, după anchetele epidemiologice efectuate la nivelul acestora.

Referitor la Ovidiu, conform prevederilor legale, în ceea ce privește incidența, fiind vorba de 3,01 la mia de locuitori, CJSU va aștepta cele 48 de ore pentru a se întruni din nou, fiind posibil ca incidența să scadă, ori să crească.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.