Orban demisionează de la conducerea Camerei Deputaţilor: “Din momentul de faţă, între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat”

1
662

Ludovic Orban şi-a recunoscut înfrângerea la Congresul PNL şi a anunţat că demisionează de la conducerea Camerei Deputaţilor, precum şi faptul că între el şi preşedintele Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat.

“Încep prin a le mulţumi celor aproape 1.900 de colegi care mi-au acordat încrederea în condiţiile în care s-a desfăşurat acest Congres. Îl felicit pe Florin Cîţu pentru alegerea ca preşedinte al PNL. De 31 de ani am apărat valorile liberale şi am acţionat constant pentru a pune în practică un ideal al politicilor liberale. Voi rămâne consecvent, îmi voi păstra convingerile pentru apărarea democraţiei, a drepturilor şi valorilor individuale şi valorilor liberale şi voi continua să acţionez alături de colegii mei. Demisia mea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputţailor va fi luni, la prima oră, pe masa preşedintelui ales Florin Cîţu şi vreau să vă mai spun un lucru: din momentul de faţă, între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat”, a transmis Orban.

1 COMENTARIU

  1. Sică, ți-aduci aminte când a ieșit Iohannis in public in aprilie cu opinia că Mihai Cirică si Costel Alexe ar trebui sanctionati politic de PNL? Pentru ca PNL nu a reactionat, ziaristii l-au intrebat daca vocea sa mai conteaza in PNL, la care el a raspuns: Vom vedea.
    Ai văzut, mai Sica?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.