Ordonanță președințială pentru sistarea lucrărilor la Sala Polivalentă?

0
800

Scandalul privind construirea Sălii Polivalente, la Constanța, continuă, deja, la un alt nivel. Asta pentru că reprezentanții Asociației Club Sportiv Metalul susțin că terenul respectiv aparține clubului.  Lucrările deja sunt în toi, în timp ce situația este tranșată în mai multe cauze, în instanță, atât în materie civilă, cât și penală.

După ce reprezentanții asociației respective au fost citați la Parchet, fiind vorba despre suspiciuni de fals în acte, iată că Asociația Club Sportiv Metalul a chemat în judecată Primăria Constanța, Consiliul Local și Primarul municipiului Constanța, printr-o ordonanță președințială de sistare lucrări, pe contencios administrativ. Astfel, pe data de 25 iunie, pe rolul Tribunalului Constanța a fost înregistrat dosarul cu numărul 12803/212/2020.

La primul termen, de luni, 6 iulie, Tribunalul a dispus declinarea cauzei, din cauza necompetenței materiale a acestei instanțe, către Judecătoria Constanța.

De remarcat că se duc lupte grele pentru acest teren, de ceva timp, aflat în patrimoniul Primăriei Constanța și c are folosea pentru antrenamente pentru aproximativ 200 de copii sportivi da la 3 cluburi. Când au început lucrările pentru construirea Sălii Polivalente, au apărut și reacțiile, în special ale fostului consilier local Mihai Șurghie, președinte al clubului.

Au fost episoade în care s-a cerut ajutorul polițiștilor și al jandarmilor, ba a fost și gardul pus la pământ, toate acestea pentru a împiedica construirea Sălii Polivalente care, potrivit proiectului, are o capacitate de 5000 de locuri, un proiect de 67,9 milioane de lei, care ar duce la dezvoltarea sportului constănțean. În acest moment, procesele continuă în instanță, dar concomitent cu ele, și utilajele care lucrează de zor pentru amenajarea suprafeței de teren.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.