Organizația P.S.D. Constanța, scandalizată de sumele primite de localitățile cu primari P.S.D., de la Guvern

0
677

Organizația Județeană P.S.D. Constanța se arată indignată de modul în care au fost împărțiți banii publici către comunitățile locale, de către actualul Executiv, orașul Năvodari a primit 50.000 de lei. 

Hotărârea de Guvern prin care sunt repartizate fondurile publice pentru plata cheltuielilor de funcționare și asistența socială sau protecția copilului este „de-a dreptul scandaloasă“, susține Felix Stroe, președintele P.S.D. Constanța.

Localităților li s-au repartizat sume diferite, iar P.S.D. Constanța consideră că unele au primit sume absolut ridicole, doar pentru faptul că acei cetățeni au îndrăznit să voteze altceva decât P.N.L. sau U.S.R.

„Este un abuz intolerabil. În numele comunităților locale din județul Constanța, dar și al celor din alte județe ale țării care nu au primit niciun leu sau doar sume ridicole, doar pentru «vina» de a fi conduse de primari P.S.D., aleși în mod democratic, protestăm vehement! Cel mai strigător la cer este exemplul orașului Năvodari, care a primit suma de 50.000 de lei, de câteva ori mai puțin decât orice comună din județul Constanța cu primar liberal! Și asta în condițiile în care orașul Năvodari este al doilea contributor la bugetul de stat din județul Constanța, după municipiul reședință de județ, iar cheltuielile sale de funcționare sunt direct proporționale.

După cum se poate vedea în tabelul acestor distribuții, toate localitățile conduse de primari P.S.D. au fost discriminate, în detrimentul celor conduse de P.N.L. Ce vină au locuitorii localităților asuprite, inclusiv cei care au votat »corect», P.N.L. sau U.S.R., în alegeri?! În acest sens, așteptăm intervenția firească a președintelul Klaus Iohannis, care trebuie să dovedească, fie și în al doisprezecelea ceas, că este, constituțional, președintele tuturor românilor. Jaful, disprețuirea și desconsiderarea românilor trebuie să înceteze!“, a declarat Felix Stroe.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.