Ornamente florale vandalizate, la Hârșova. Primarul le-a declarat război vandalilor

0
226
Primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu

Primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu, declară război persoanelor care vandalizează bunurile publice. Într-o postare pe facebook, edilul arată cum unele ornamente florale au fost distruse de persoane rău intenționate. Cu această ocazie, Ionescu a anunțat că va sta cu ochii pe cei care nu se conformează normelor de conviețuire socială.

Nu voi tolera vandalismul și huliganismul! Celor care nu înțeleg că Hârșova nu este și nici nu va fi orașul vandalilor și al huliganilor, le transmit că în mine vor avea un dușman, care nu va tolera specimene incapabile să aprecieze ce este frumos și să respecte munca altor persoane. Hârșova nu va fi deloc o gazdă primitoare pentru acest gen de viețuitoare! Pe cei care nu se adaptează la viața într-o comunitate, unde spiritul civic, respectul, bunul-simț și educația sunt reguli de bază, îi sfătuim să ne părăsească. Cât mai urgent! Toți cei care distrug bunurile publice, le vor plăti și vor munci pentru a remedia tot ce au stricat.

Fii om, fii hârșovean! Iubește-ți casa, orașul și respectă-ți concetățenii! Pune umărul, nu distruge! Hârșova merge înainte!”, a scris primarul Viorel Ionescu, pe pagina sa.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.