Pacienții Siha Clinic beneficiază de reduceri la MedLife. Iată care sunt beneficiile

0
312

Pacienții Siha Clinic beneficiază de mai multe beneficii la clinica MedLife, în urma unui protocol de colaborare între cele două unități medicale.

Astfel, pacienții au reducere de 20% din prețul consultației la specialitățile: Reumatologie, Neurologie, Diabet și Boli de Nutritie și Analize de Laborator. Totodată, pentru RMN, au un preț special de 500 de lei/segment nativ. Reducerile sunt valabile numai cu minicardurile pe care le puteți procura doar de la sediul Siha Clinic.

De partea celaltă, cei care vor veni din cadrul clinicii MedLife, la Siha Clinic vor beneficia de 35 % discount la toate abonamentele DAVID!

La Siha Clinic veti găsi programe terapeutice personalizate pentru coloană, umăr, șold și genunchi cu ajutorul aparatelor DAVID! De asemenea, puteți beneficia de masaje terapeutice, exerciții de kinetoterapie, chiropractică regională, corectare postură adulți și copii, drenaj limfatic cu aparatură specializată și masaj de înfrumusețare. Toti abonatii au acces gratuit la sauna cu infraroșu. Sediul clinicii este pe Bulevardul Mamaia Nr.281. Mai multe detalii puteți găsi pe sihaclinic.com sau la numărul de telefon 0723.362.121.

Video:

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.