Palaz: ”Se fac jocuri politice de imagine pe seama sănătăţii constănţenilor”

0
727

Claudiu Iorga Palas a înaintat recent o adresă către Prefectura Constanţa în care propune mai multe măsuri ce ar trebui aplicate transportului de călători, printre care: dezinfectarea autovehiculelor, efectuare de controale riguroase şi obligaţia furnizorilor publici şi privaţi de transport de a respecta distanţa socială de minim un loc în habitatul mijloacelor de transport. Însă, Palaz a rămas doar cu propunerea, deoarece această adresă a fost introdusă pe ordinea de zi a C.J.S.U şi nu a primit aviz, majoritatea voturilor exprimate fiind împotrivă.

Preşedintele PMP Constanţa este nemulţumit de această situaţie şi cere publicarea procesului verbal al şedinţei de C.J.S.U, pentru a vedea cine a votat împotrivă. ”Acum câteva zile am înaintat către Instituţia Prefectului o solicitare cu măsuri preventive în condițiile actuale ce ar trebui aplicate transportului de călători în județul Constanța. După cum vedeți prefectul a fost de acord și a răspuns solicitării mele şi îi mulţumesc pentru deschidere. Azi, 15 aprilie, a.c., am aflat cu stupoare că factorii politici şi oameni mici (care pun orgoliile lor înaintea măsurilor de prevenţie legate de sănătatea cetăţenilor Constanţei) au votat împotriva acestor propuneri sau nu le-au susținut doar pentru că au fost concepute de Palaz de la PMP! Pentru lămurirea acestei poziții cer să se facă public procesul verbal de ședinţă şi să vedem și noi, muritorii şi fraierii, care sunt “şmecherii” care au votat împotriva măsurilor privind sănătatea constănţenilor?! Și să vedem motivele care au dus la un vot negativ în comitetul județean!? Eu unul m-am săturat de “bla blaurile” așa zișilor politicieni ce se visează în oglindă dimineaţa “lideri politici”!”, a scris Palaz.

De asemenea, acesta susţine că se în această perioadă unii oameni politici nu fac altceva decât nişte jocuri de imagine. ”Nu trebuie sa-i lăsam să-si facă jocurile politice de imagine pe seama sănătății noastre! Este cel mai mizerabil lucru pentru un politician să “calci pe cadavre” doar să “pari băiatul bun”! Băi tăvăliţilor cântarul politic va fi după COVID!”, a completat preşedintele PMP Constanţa.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.