Palaz vrea să ştie cine a votat împotriva măsurilor propuse de el în C.J.S.U

0
272
Claudiu Palaz

Claudiu Iorga Palas a înaintat recent o adresă către Prefectura Constanţa în care propune mai multe măsuri ce ar trebui aplicate transportului de călători, printre care: dezinfectarea autovehiculelor, efectuare de controale riguroase şi obligaţia furnizorilor publici şi privaţi de transport de a respecta distanţa socială de minim un loc în habitatul mijloacelor de transport. Însă, Palaz a rămas doar cu propunerea, deoarece această adresă a fost introdusă pe ordinea de zi a C.J.S.U şi nu a primit aviz, majoritatea voturilor exprimate fiind împotrivă.

Preşedintele PMP Constanţa este nemulţumit de această situaţie şi cere publicarea procesului verbal al şedinţei de C.J.S.U, pentru a vedea cine a votat împotrivă. Mai exact, în cursul zilei de 16 aprilie, a.c., acesta a înaintat o solicitare conform legii 544/2001 privind liberul acces la informatii de interes public, prin care doreşte să i se comunice poziția membrilor şi modul cum au votat față de măsurile de prevenție legate de aplicarea acestora în mijloacele de transport în comun din județul Constanța. ”Consider că votul acestor membrii în CJSU este un vot care trebuie să fie argumentat și unul profesionist al fiecărei instituții pe care o reprezintă. O abordare de genul “asa vreau eu” sau o abordare politică în acest organism (CJSU) nu este corectă și este în defavoarea cetățenilor, mai ales când este vorba de sănătatea acestora! Nu te poți juca cu sănăntatea oamenilor si să-ți exprimi votul neargumentat profesional, mergând după un principiu al votului politic al autorităților de acest gen (Parlament-Consiliul Judetean-Consiliul Local)”, susţine Palaz.

Acesta îşi doreşte ca cei care au votat împotrivă să vină cu argumente. ”Sper că membrii acestui comandament care nu au susținut aceste măsuri clare și constructive de prevenție pentru sănătatea constănțenilor să își argumenteze votul dat și poziția de nesusținere a măsurilor propuse de subsemnatul. Fac precizarea că președintele CJSU, Prefectul, a susținut aplicarea măsurilor de prevenție pentru cetățeni în mijloacele de transport în comun. Domnilor din CJSU nu mai faceți politică! În CJSU trebuie să luați decizii transparente pentru cetățeni!”, a mai transmis preşedintele PMP Constanţa.

M.G 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.