Paramedicul de la ISU Constanța, cel care a racolat și abuzat sexual două minore, a fost condamnat

0
569
Adrian STRĂȚILĂ. FOTO: Facebook

Paramedicul ISU care a fost trimis în judecată sub acuzația că a abuzat sexual două minore de 14 ani, a fost condamnat. Judecătoria Constanța l-a găsit vinovat pentru infracțiunile reținute în sarcina lui și i-au aplicat o pedeapsă privativă de libertate.

Plt.adj Adrian Strățilă, angajat în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța, a fost arestat în luna mai a anului trecut, sub acuzația de agresiune sexuală și racolare a minorilor în scopuri sexuale. Ulterior a fost trimis în judecată și găsit vinovat pentru agresiune sexuală, racolare de minori în scopuri sexuale, agresiune sexuală în formă continuată și corupere a minorilor, pentru care judecătorii i-au aplicat o pedeapsă constând în 12 ani și două luni de detenție.

Hotărârea nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Așa cum arătam mai sus, individul este acuzat că a racolat două minore, de 14 ani. Acesta era angajat al ISU Constanța din anul 2007, iar odată cu declanșarea anchetei penale pentru infracțiunile reținute în sarcina sa, instituția i-a suspendat contractul de muncă.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.