Parcare cu 320 de locuri, între străzile Ștefăniță Vodă şi Dionisie cel Mic. Locuitorii din zonă pot depune cereri online pentru închiriere

0
515

Primăria Municipiului Constanța anunţă că a finalizat “lucrările de marcare și numerotare a celei  mai mari parcări amenajate anul acesta în municipiul Constanța. Este vorba despre un proiect de anvergură care a dus la reconfigurarea totală a zonei delimitate de străzile Ștefăniță Vodă – Dionisie cel Mic”.

După execuția lucrărilor de asfaltare, parcarea a fost trasată corespunzător, cu locuri atât pentru mașini cât și pentru motociclete.  

Daniel Vlăescu – șef serviciu tehnic S.C Confort Urban a declarat: “Vorbim despre un proiect amplu derulat de Primăria Municipiului Constanța prin S.C. Confort Urban.  A fost practic amenajată de la zero, pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din zonă. Parcarea începe de pe strada Dionisie cel Mic și continuă către strada Ștefăniță Vodă unde a fost amenajată și o buclă de întoarcere pentru autobuzele CT BUS care deservesc linia 44”.

Locuitorii din zonă pot depune cereri online la adresa parcari@primaria-constanta.ro, pentru închirierea unuia din cele 320 de locuri de parcare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.