Parcurs perfect pentru Frontiera Tomis Constanța la prima competiție de oină din 2021

0
22

Sportul nostru național, oina, și-a reluat competițiile în acest weekend după pauza forțată din cauza pandemiei de Covid-19. Campionatul Național de Seniori – Turneul Regulat care a avut loc la Olteni, județul Teleorman, a strâns la start 7 echipe, printre care și Frontiera Tomis Constanța.


La capătul a două zile pline cu meciuri frumoase s-au stabilit cele patru echipe care se vor lupta pentru titlu național în cele două turnee play-off.
Frontiera Tomis Constanța, Biruința Gherăești, CS Olteni și Stejarul Pârcovaci au rămas în competiție pentru marele trofeu.
Frontiera Tomis Constanța a reușit un turneu perfect cu 6 victorii din 6 posibile:


“A fost o competiție organizată în cele mai bune condiții. Țin să mulțumesc gazdelor noastre de la Olteni, totul a fost ireproșabil. Vreau să mulțumesc și spectatorilor care au venit în număr mare dar au respectat toate condițiile sanitare impuse de pandemia de Covid-19. După o perioadă atât de lungă de pauză forțată nu am avut un nivel extrem de ridicat dar pasiunea și dragostea pentru acest sport minunat s-au văzut la fiecare meci”, a declarat Nicolae Dobre, președintele Federației Române de Oină.
 
Iată și clasamentul final al competiției de la Olteni:
Campionatul Național de Oină Seniori 2021 – Olteni – Județul Teleorman
 
Locul 1 – Frontiera Tomis – 18 puncte
Locul 2 – Biruința Gherăești – 16 puncte
Locul 3 – CS Olteni – 14 puncte
Locul 4 – Stejarul Pârcovaci – 12 puncte
 
Locul 5 – Politehnica Cluj – 9 puncte
Locul 6 – Energia Râmnicelu – 8 puncte
Locul 7 – CSM Râmnicu Sărat – 7 puncte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.