Partida dintre Astra Giurgiu și CS U Craiova, programată vineri, nu se va mai juca: 4 cazuri pozitive de Covid-19 la giurgiuveni!

0
1161

Partida dintre Astra Giurgiu și CS U Craiova, programată vineri, de la ora 18:45, nu se va mai juca, informează Liga Profesionistă de Fotbal.

Sunt patru cazuri pozitive. Trei jucători de la prima echipă și unul de la echipa a doua. Pornește o nouă ancheta epidemiologică. Conform ordinului ministrului clubul Astra e suspendată de la programări până la finalizarea anchetei. Noi vom urma procedurile impuse de autorități. E clar că meciul din această seară nu se va mai juca” – Justin Ștefan, secretarul general al LPF, pentru gsp.ro.


Pe lângă Ljuban Crepulja, mijlocașul croat care a dus la amânarea partidei, au mai fost depistați pozitiv cu Covid-19 jucătorii David Lazăr (portar), Constantin Dima (fundaș), David Bruno (fundaș) și Costel Avram.

De ce nu se poate juca

„Din păcate, sunt trei jucători de la prima echipa si unul de la echipa a doua ale caror teste au ieșit pozitiv.
DSP autorizase reluarea activității numai în situația în care existau două testări negative. Meciul nu se poate juca”, a spus Justin Stefan, secretarul general al LPF, pentru Digi Sport.
Se va juca de la 21:45 (desigur, dacă nu vor apărea cazuri pozitive de coronavirus) meciul dintre FCSB și CFR Cluj.

Clasament:

1. CSU Craiova – 44 de puncte
2. CFR Cluj – 43 de puncte
3. Astra Giurgiu – 33 de puncte
4. FCSB – 31 de puncte
5. FC Botoşani – 29 de puncte
6. Gaz Metan Mediaş – 25 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.