Pasarela din Mamaia, inaugurată de Radu Mazăre în 2012, va fi demontată parţial. Primăria Constanţa a semnat un contract în valoare de peste 66.000 de euro

0
1105
Plimbări pe pasarela din Mamaia. FOTO Cătălin SCHIPOR

Primăria Constanța a semnat un contract privind achiziția lucrărilor de extracție a piloților pasarelei maritime (estacadă) – Hotel Victoria de pe zona înnisipată, în valoare de 276.019,67 de lei, fără TVA, adică 328.463,41 de lei, cu TVA (66.705,88 de euro).

Obiectul contractului este reprezentant de achiziție lucrărilor de extragere a piloților și demontarea parțială a pasarelei maritime din stațiunea Mamaia de pe zona innisipată, în conformitate cu obligațiile asumate prin prezentul contract și cu cele specificate în caietul de sarcini, anexă la prezentul contract.

Lucrările de extragere a piloților și demontarea parțială a pasarelei maritime din stațiunea Mamaia de pe zona înnisipată se vor realiza conform listelor de cantități din anexa la caietul de sarcini. Durata contractului va fi de 6 luni, urmând ca lucrările să fie executate în termen de 30 de zile de la emiterea ordinului de lucru de către autoritatea contractantă, în funcție de posibilitatea de a interveni pe locație, se arată în contract.

Eli&Den Trading SRL este executantul lucrărilor. Firma are sediul în Constanța, pe strada Theodor Burada 40-C2. Administrator este Liviu Denisov. Ana Denisov este asociat. În anul 2021, Eli&Den Trading SRL a avut o cifră de afaceri 10.048.324 de lei. Profitul net a fost de 794.209 de lei. Datoriile au fost de 1.503.831 de lei. Firma a avut 85 de angajați, anul trecut, conform listafirme.ro.

Context:

Pontonul din staţiunea Mamaia, inaugurat în urmă cu zece ani, în timpul mandatului lui Radu Mazăre, nu va fi redeschis nici până la sfârșitul acestui an, au transmis reprezentanţii Primăriei Constanța, în luna august a.c.

Pontonul, inaugurat în anul 2012, a avut nevoie de mai multe reparații în ultimii ani. Acesta a suferit modificări din cauza lucrărilor de înnisipare din stațiunea Mamaia. În anul 2019, pontonul a fost închis din timpul iernii până la sfârșitul lunii iunie pentru lucrări de reparații și întreținere.

Obiectivul din stațiunea Mamaia a fost finanțat, la acea vreme, cu bani de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului (MDRT) și din bugetul municipiului Constanța. Investiția s-a ridicat, potrivit primarului Constanței din acea perioadă, Radu Mazăre, la aproximativ un milion de euro.

Citeşte şi: Pontonul din Mamaia, inaugurat de Radu Mazăre în 2012, nu se va redeschide până la sfârșitul anului – focuspress.ro

Petruţ IACOB

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.