Patriarhul Daniel: “Ne rugăm lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedaţi şi pentru însănătoşirea celor răniţi”

0
114

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis, sâmbătă seara, un mesaj de compasiune pentru victimele incendiului de la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ, precizând că se roagă pentru “odihna sufletelor celor decedaţi şi pentru însănătoşirea grabnică a celor răniţi”.

Am aflat cu multă durere despre tragedia provocată de incendiul din secţia de “Anestezie şi Terapie Intensivă” a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ, în seara zilei de sâmbătă, 14 noiembrie 2020, incendiu în urma căruia şi-au pierdut viaţa 10 persoane şi alte 7 au ajuns în stare critică. În aceste momente pline de suferinţă şi tulburare, ne rugăm lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedaţi şi pentru însănătoşirea grabnică a celor răniţi, între care se află şi medicul de gardă care a pus viaţa pacienţilor săi mai presus de propria sa viaţă“, susține patriarhul Daniel.

Totodată, Patriarhia Română adresează un mesaj de condoleanţe şi consolare familiilor pacienţilor decedaţi, rudelor, prietenilor, precum şi întregului personal medical care i-a îngrijit şi care a încercat să le salveze viaţa. 

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.