Patronii din HORECA se vaccinează antiCOVID pentru protecția clienților, sperând în redeschiderea localurilor la capacitate maximă

0
328

Președintele de onoare al Asociației RESTO și unul dintre administratorii restaurantelor La Scoica s-au vaccinat antiCOVID, în primul rând pentru protecția clienților.

Corina Martin s-a vaccinat antiCOVID, luni, 18 octombrie a.c., cu doza a treia. La centrul din Pavilionul Expozițional s-a aflat și Nicu Lascu, un alt membru al RESTO, care s-a vaccinat cu prima doză, dupa ce a scăpat de COVID-19.

„M-am vaccinat pentru că mi se pare firesc să contribui la revenirea, cât mai rapidă, la situația de normalitate în viața noastră, a românilor, și la refacerea economică de care avem cu toții atât de mare nevoie.

În rândul membrilor RESTO, avem un grad mare de membri care deja s-au vaccinat și care au, la rândul lor, mulți dintre angajați vaccinați. Lucrăm în servicii pe care le oferim publicului larg și avem răspunderea păstrarii unui mediu sigur și sănătos pentru clienții și angajații noștri, ca și pentru familiile noastre.

Pierderile suportate de industria noastră HORECA și de noi, operatorii economici, sunt deja foarte mari și nu ne dorim decât să ne întoarcem, cât mai repede, la o stare de normalitate, în care să avem restaurantele, cafenelele, hotelurile, avioanele și autocarele cât mai pline, cu români și străini în vacanță sau, pur și simplu, la masă în oraș“, a declarat Corina Martin.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.