Patru profesori confirmați cu COVID-19! Liceul Teoretic „Ovidius“ s-a închis!

1
9028

De mâine, 15 septembrie a.c., porțile Liceului Teoretic „Ovidius“ se închid pentru toți elevii. Patru cadre didactice au fost confirmate cu COVID-19, așa că toate cursurile vor fi susținute on-line.

În această seară, directorul Liceului Teoretic „Ovidius“ din Constanța a anunțat părinții elevilor care învață în această unitate de învățământ că de mâine, 15.09.2020, va fi aplicat scenariul 3 în școală, scenariul roșu, potrivit căruia toate cursurile se vor desfășura on-line.

Într-adevăr, de mâine vom intra în scenariul roșu, vom avea doar cursuri on-line, din cauza faptului că au fost confirmate patru cazuri de COVID-19 în rândul cadrelor didactice“, a confirmat pentru Focus Press directorul prof.ing. Cristina Anghel, ca și prefectul Constanței, George Niculescu, și inspectorul școlar general constănțean, prof. Sorin Mihai.

Din păcate, chiar și în cazul directorului, testul pentru depistarea noului coronavirus a ieșit pozitiv. Alți trei profesori din cadrul Liceului Teoretic „Ovidius“ au fost confirmați cu COVID-19.

V.I.

1 COMENTARIU

  1. Stiti, in campionatul national de fotbal, daca o echipa nu participa la meciuri pentru ca are imbolnaviri cu, covid, echipa este sanctionata material si pierde la masa verde. De unde aceasta golanie care se intampla la liceul Ovidius? Deci toata vara nimeni nu a avut nimic si acum pe toti i-a apucat covidul ? Ce masuri a luat doamna directoare pentru a se incepe anul scolar in bune conditii si a nu bloca accesul acestor copii la invatamant ? Ce masuri a luat doamna directoare pentru scoala online, in conditiile in care Lic. Ovidius nu are acces la internet ? A fost dezinfectat liceul inainte de inceperea anului scolar ? A fost instruit personalul care face curatenie cu privire la modul in care se face aceasta, in conditiile in care anul trecut nici macar cosul de gunoi nu era luat in momentul schimbului zilnic gimnaziu-liceu si wc-urile arata ca o mare boschetareala ? Chiar nu mai exista institutii in tara aceasta care sa-i pedepseasca pe acesti golani ordinari ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.