Pe autostrada A2 București-Constanța se circulă în condițiile unui carosabil parțial umed. Din cauza vântului puternic au fost suspendate manevrele în porturile Midia și Mangalia

0
351

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un sens, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, la kilometrul 237+450 de metri, în apropierea localității Câineni, județul Vâlcea, după ce a avut loc un carambol între 4 autoturism și un autotren.

În urma impactului, autotrenul a rămas imobilizat pe suprafața de rulare, celelalte autoturisme fiind scoase în afara carosabilului. Evenimentul s-a soldat cu rănirea ușoară a unei persoane, aceasta fiind evaluată medical la fața locului. Valorile de trafic sunt scăzute sunt zonă, estimându-se reluarea normală a circulației în 30 de minute.

Este semnalată ninsoare slabă, fără depuneri pe carosabil, pe tronsonul kilometric 43-49 al autostrăzii A1 București-Pitești, în zona localității Vânătorii Mici, județul Giurgiu. Carosabilul este umed, vizibilitatea este bună, fără valori ridicate de trafic.

Pe autostrada A2 București-Constanța și A3 București-Ploiești se circulă în condițiile unui carosabil parțial umed, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Din cauza vântului puternic, la această oră sunt suspendate manevrele în porturile Midia și Mangalia.

Circulația a fost reluată pe un fir, alternativ, prin semaforizare, pe DN 10 Buzău – Brașov, la kilometrul 87+200 metri, în zona localității Siriu, județul Buzău. Reamintim că traficul fusese întrerupt din cauza căderilor de pietre de mari dimensiuni de pe versant, fiind deviat pe ruta DN 10 (Cislău) – DJ 102 B (Calvini) – Vălenii de Munte – DN 1A – Cheia – Brașov. Ca măsură de siguranță rutieră, în dreptul viaductului a fost aplicată restricție de circulație pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Recomandăm conducătorilor auto să smanifeste prudență la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcției de deplasare și să crească distanța de siguranță între vehicule“, susțin reprezentanții INFOTRAFIC.

A. V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.