Pe locuri, fiți gata, start!

0
1313

După o întârziere de aproape 3 luni, cel de al 71-lea sezon din Formula 1 va începe la finele acestei săptămâni pe circuitul Red Bull din Salzburg.

Este pentru prima dată în istorie când Marele Circ va pleca la drum din Austria și totodată va fi prima oară când un circuit, același Red Bull Ring din Austria, va găzdui două etape din același sezon.

E un lucru extraordinar că Formula 1 revine și suntem încântați să începem sezonul cu două curse în Austria. Avem un partener excelent în cei de la Red Bull și lucrăm împreună să readucem Formula 1 fanilor în cel mai sigur mod posibil. În timp ce așteptăm cu nerăbdare să resimțim emoțiile de pe pistă, este și un moment potrivit pentru a ne aminti ce altceva mai putem face în sportul internațional pentru comunitățile pe care le vizităm, precum și pentru a sărbători împreună cu oamenii din întreaga lume, ca și un răspuns împotriva crizei de Covid-19“. a Chase Carey, CEO-ul Formulei 1.

Circuitul din Austria a găzduit de-a lungul vremii câteva curse memorabile, dar a fost și pentru ani buni cel mai “negru” circuit din Marele Circ cu multe accidente groaznice având pe pista din sud-estul Austriei. În 1987 cursa a fost scoasă din calendar, iar traseul a fost reproiectat pentru a reintra în circuit în 1997 până în 2004, întorcându-se în 2014 sub numele de Red Bull Ring.

Circuitul, unul foarte rapid, cu viraje deschise, este extrem de popular printre piloți, iar cursa din week-end se anunță una spectaculoasă.

Casele de pariuri văd o luptă între Max Verstappen ( câștigător aici în 2018 și 2019) și Lewis Hamilton (care s-a impus în Austria în 2016). Charles Leclerc și Valtteri Bottas ar mai putea emite pretenții la orimul loc conforma caselor de pariuri, în timp ce un succes a lui Sebastian Vettel ar fi o mare surpriză.

Calendarul actual al sezonului 2020 din Formula 1 – alte curse urmează a fi anunțate în următoarele săptămâni:

3-5 iulie – Austria

10-12 iulie – Austria

17-19 iulie – Ungaria

31 iulie-2 august – Marea Britanie

7-9 august – Marea Britanie

14-16 august – Spania

28-30 august – Belgia

4-6 septembrie – Italia

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.