Pe o stradă din Tuzla a apărut un crater și nici mașinile nu mai pot circula

0
785
Crater pe o strada din Tuzla

Locuitorii unei străzi din Tuzla se plâng de nepăsarea autorităților: Strada s-a surpat în ultimul hal, probabil din cauza cantităților mari de apă rezultată din precipitațiile din ultima perioadă, apă care s-a infiltrat și a făcut să se surpe asfaltul. Oamenii se plâng că nici cu mașina nu se mai poate circula pe această porțiune de drum.

În localitatea Tuzla, ca și în alte localități, există străzi pline de noroi și cu multe probleme. Numai că aici nu este vorba numai despre noroi, ci despre faptul că strada s-a surpat și a rezultat un ditamai craterul. Problema a fost semnalată de localnici pe Facebook, poate așa va ajunge și la urechile primarului care, de la un timp, nici la telefoane nu mai răspunde.

Tuzla, județul Constanța! Anul 2020, strada Eternității, strada care este legată de șoseaua națională! Trageți voi concluziile! Pozele sunt trimise de una dintre cele mai bune prietene ale mele, care, saraca, parchează mașina la strada principală… și ajunge acasă nu știu cum… Trist! Pe stradă locuiesc și oameni în vârstă. E frig, nu au gaze, mașina cu lemne cred că vine prin aer”, a sesizat un internaut.

Se așteaptă, acum, o reacție din partea autorităților, cu privire la remedierea problemei.

D.A.

Foto:Razvan Botezatu -Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.