Pe plaja cu cel mai fin nisip din România stau în tihnă vacile

2
3486
Cireadă de vaci pe plaja Sulina - Foto: Facebook/Bogdan Bola

Plaja Sulina este situată în cel mai estic punct al României. Apele dulci ale Dunării se îmbină cu cele sărate ale Mării Negre. Pe cel mai fin nisip, nu se plimbă prea mulți oameni, însă vacile se simt ca la ele acasă. Pentru că ne aflăm în rezervaţia biosfera Delta Dunării, construcţiile sunt interzise, iar peisajul este sălbatic. Pe nisip, printre puținii turiştii care fac plajă, se plimbă în tihnă vacile localnicilor, un lucru obișnuit.

În cursul zilei de luni, 29 iunie, a.c., o nouă cireadă de vaci a fost surprinsă pe plaja din Sulina. Acestea stăteau liniștite la soare, poate cine știe prindeau și puțină culoare. Plaja Sulina este cea mai nordică plajă de pe litoralul românesc. Plaja Sulina a fost amenajată și modernizată la standarde optime, având în dotare o scenă tip amfiteatru, locuri de joacă, dușuri, un punct salvamar, un drum de acces care leaga localitatea de plajă cu o pista de bicicliști din pavele, coșuri de gunoi și altele.

M.G.

2 COMENTARII

  1. Daca si asta mai e stire….
    …..erati mai seriosi. O luati dupa modelul Replica?

    Acolo mereu au fost vaci si mereu zona a fost asa. Pentru ca este si o baza militara.

  2. vacile astea stau zilnic pe plajă la sulina. zi de zi ! de dimineața până seara! nu este o zi sa nu vezi vacile pe plajă lângă turiști

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.