Pe plaja din Tuzla au apărut “ca ciupercile după ploaie” mai mulți stâlpi înfipți în nisip

0
458

Directorul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral, Bogdan Bola a postat oe pagina sa de facebook un filmuleț însoțit de un mesaj ce are în vedere nisțe stâlpișori ce au fost amplasați pe plaja din Tuzla ce aparține ABADL. Cert este că au fost sesizați oamenii legii pentru a putea fi identificată persoana care a comis această ilegalitate.

“Oare ce a gândit cel care a turnat fundații de beton pe o plajă publică? Sincer..nu știu, dar am fost atât de curios încât am formulat, împreună cu juriștii #ABADL, o plângere penală la poliție și o interpelare către Primăria Tuzla pentru a afla mai exact!
Acești stâlpi, bine înfipți în beton pe nisip, au apărut ca ciupercile după ploaie pe plaja Tuzla, pe o plajă care aparține Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral. Cu atât mai ciudat este faptul că pe plaja respectivă, în zona punctului pescăresc, nu există niciun contract de închiriere pentru vreun operator de plajă.
Tocmai din aceste motive, încă de săptămâna trecută, am trimis pe colegii mei din #ABADL să inspecteze mai exact situația din teren. În urma verificărilor, am decis să solicităm ajutorul poliției pentru identificarea inconștientului care a distrus, cu bună știință, o plajă publică și am solicitat Primăriei să ne spună dacă are cunoștință de o astfel de construcție pe nisipul litoralului constănțean.
În final, mă văd nevoit să repet rugămintea mea de a anunța oficial instituția noastră când astfel de lucruri se întâmplă. Din sutele de oameni care au reacționat online la o poză apărută pe rețeaua de socializare, UNUL SINGUR ne-a anunțat și oficial. Like-urile și share-urile nu ne ajută să rezolvăm problema, ci doar sesizările adresate ABADL”,
se arată în postare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.