Pe plaja din Tuzla se dau cele mai scumpe petreceri. Jandarmii au „tăiat bilete“ de peste 20.000 de lei

0
2517

Peste 20000 lei este valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa în cursul nopţii de 27 spre 28 iunie pentru organizatorul şi participanții la un spectacol ce a avut loc pe plaja din Tuzla. În urmă cu o seară, în același loc, au fost aplicate alte sancțiuni, în valoare de 10.000 de lei.

În cursul nopţii de 27 spre 28 iunie, jandarmii constănţeni au desfășurat în zona plajei din comuna Tuzla, o acțiune de verificare a respectării măsurilor dispuse de autorități pe timpul stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că mai multe persoane participă la un spectacol de muzică mixată de un D.J., nerespectând prevederile legale impuse de evoluția situației epidemiologice.

Jandarmii l-au sancţionat contravenţional pe organizatorul acestui eveniment cu amendă în cuantum de 4000 lei, iar pe cei 32 de participanţi aflaţi la faţa locului i-au sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare totală de 18.500 lei.

„Reamintim tuturor cetăţenilor  faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte“, au transmis reprezentanții IJJ Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.