Pedeapsă cu suspendare pentru un năvodărean care i-a pus unei femei mâna pe fund

0
599
Judecătoria Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Un tânăr de 19 ani din Năvodari a fost găsit vinovat de agresiune sexuală și condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. Acesta s-a ales cu dosar penal după ce a pus mână pe fundul unei femei, pe stradă, potrivit bogdanbănică.com

Fapta s-a petrecut în urmă cu aproximativ doi ani, pe 16 decembrie 2018 și, în aceeași zi, victima a mers la poliție unde a depus plângere. Aceasta le-a povestit oamenilor legii că individul i-a pus mâna de fesa stângă, apoi și-a atins organele genitale, mimând un act sexual.

Victima, în timp ce se deplasa pe trotuarul bulevardului Năvodari s-a intersectat, în apropierea magazinului Penny Market, cu un bărbat, căruia nu i-a acordat importanță. După ce au trecut unul pe lângă celălalt, respectivul bărbat a apucat-o pe persoana vătămată cu mâna de fesa stângă. Persoana vătămată, speriată, și-a întors privirea către acesta, moment în care a observat cum inculpatul și-a dus mâna în zona organelor genitale, mimând un act sexual”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.