Pentru amenajarea de noi locuri de parcare, Primăria solicită informații asociațiilor de proprietari

0
336
foto cu rol ilustrativ

În vederea elaborării strategiei de suplimentare și amenajare a locurilor de parcare din municipiu, Primăria Constanța, prin Direcția Gestionare Servicii Publice, solicită sprijinul asociațiilor de proprietari din oraș.

Administratorii asociațiilor de proprietari din Constanța sunt rugați de Municipalitate să comunice administrației locale numărul locurilor de parcare (inclusiv locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilități) necesar membrilor asociației.

Informațiile solicitate pot fi trimise pe e-mail, la adresa parcari@primaria-constanta.ro, sau prin poștă, la adresa: Strada Ștefan Mihaileanu nr. 10, în atenția Biroului Siguranța Circulației Urbane și Parcări.

„Eficientizarea utilizării spațiului public urban reprezintă o prioritate pentru Primăria Constanța, iar elaborarea strategiei de suplimentare și amenajare a locurilor de parcare din municipiu trebuie să fie rezultatul unei colaborări strânse între administrația locală și cetățeni“, au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.