PER Constanța a lansat proiectul ce vizează înființarea Parcului Modern

1
239

Așa cum reiese din Platforma Program a candidatul Partidului Ecologist Român la Primăria Constanța, orașul trebuie să se alinieze standardelor europene, astfel încât constănțenii să poată locui într-un oraș curat și modern, într-un mediu sănătos și primitor.

Proiectul a fost lansat pe site-ul www.corinamartin.ro și pe https://www.facebook.com/668319153280411/posts/3068731763239126/ constituind o nouă și bogată atracție pentru constănțeni și vizitatori, ce va completa și oferta partea turistică a orașului!

În perioada de precampanie si în campanie, în fiecare săptămână și în fiecare zi, m-am întâlnit cu zeci și sute de constănțeni în cartierele și pe străzile unde ei locuiesc și astfel mi-am dat seama că, de fapt, situația reală a Constanței este cu mult mai gravă față de ceea ce știam și îmi puteam imagina ca cetățean al Constanței! Constantenii nu stiu, de fapt, cât de gravă este situaţia cu adevărat, în cartierele si pe străzile oraşului. Una dintre problemele cu care ne-am intâlnit in fiecare cartier, este lipsa locurilor de joacă pentru copii, a parcărilor și a spațiilor verzi. De altfel, în ultimii 10 ani, Constanța a pierdut jumătate din suprafața verde a orașului. De aceea, în programul meu “PERfect pentru Constanța”, îmi propun să îmbogățim suprafața verde a orașului prin parcuri noi, ecologizarea, reabilitarea și modernizarea celor existente, grădini, flori și spații de joacă adecvate pentru copii. Propun constănțenilor un proiect de ecologizare si modernizare a Parcului Tăbăcarie (proiectul va fi prezentat săptămâna următoare), dar şi un proiect revoluționar, bine documentat, care să le ofere constănțenilor un parc imens, de 20 de hectare, în inima orașului! Parcul Modern va îmbogăți suprafața verde a orașului, între Zona Cartierul Consilierilor și Poarta 5, într-un parc terasat pe 7 nivele, în pantă lină, cu alei de 8m lățime, care vor asigura bănci de repaus, zone pentru promenada și recreere, zone de evenimente, piste de biciclete. Echipa Partidului Ecologist Român a înțeles că pentru un oraș verde și prosper  este nevoie de oameni cu viziune și cu scopuri înalte, drept urmare, pregătesc un plan de schimbare PERfect pentru Constanța”, a precizat Corina Martin.

M.G.

1 COMENTARIU

  1. Ionl critica sa ne convinga pe noi constanteni sa-l votam pe omul lui comanescu care n-a dat salariile la oameni de luni de zile

    Foarte frumos dle vadiliev dar v-ati gandit parcul etajat fiind in panta cei cu dizabilitati in carut cum se vor plimba in parc eu locuiesc de 17 ani in madrid si n- am vz decat parcuri la sol in toate cartierele a-ti luat-o ca oprescu cu autostrada suspendata sunt locuri destule unde se pot face parcuri la sol nu terasate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.