Percheziții ale DNA la sediul Poliției Eforie

0
3994
Sediul DNA Constanța

Procurorii DNA au descins în cursul zilei de 27 august la sediul Poliției Eforie. Informația a fost confirmată de conducerea celor două instituții.

Referitor la aceste percheziții, Biroul de Informare și Relații Publice a transmis, la solicitarea Focus Press, următoarele:

“Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să confirme efectuarea, de către procurorii din cadrul  Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Constanța, a unor cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, presupus a fi fost săvârșite în perioada 2019 -2020.

 În cursul zilei de 27 august 2020, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate percheziții domiciliare în mai multe locații situate în județul Constanța, dintre care două la sediul a două instituții publice din localitatea Eforie.

 Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”.        

Vom reveni cu detalii.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.