Percheziții la individul prins la furat din easybox-urile Emag

0
465
Echipaj de poliție. FOTO Cătălin SCHIPOR

Ancheta extinsă asupra individului prins în flagrant de agenții de paza a unei firme de profil, in timp ce dădea spargere la un easybox al eMag a scos la iveală faptul că acesta a mai comis și alte fapte.

În noaptea de 20/21 decembrie a.c., polițiștii Secției 2 au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi forțat mai multe căsuțe de tip easy box, iar din una din ele ar fi sustras un plic.

Polițiștii au identificat persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 36 de ani, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În cursul zilei de 21 decembrie, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

La aceeași dată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, polițiștii Secției 2, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale ai Poliției municipiului Constanța, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, fiind ridicate bunuri cu valoare probatorie. Este vorba despre telefoane mobile și bijuterii.

Astfel, în urma activităților, au fost extinse cercetările față de bărbatul în cauză, în sarcina sa fiind reținute alte 2 infracțiuni de furt calificat, ce ar fi fost comise în noaptea de 24/25 iulie a.c., respectiv 24 noiembrie a.c., prin același mod de operare.

Prejudiciul total se ridică la aproximativ 53.000 de lei.

Bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, care a admis măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.