Percheziții la sediul a două instituții, dar și la persoane fizice, acuzate pentru emiterea unor certificate de vaccinare false. Printre suspecți se află și un polițist

0
735
Trupele speciale ale poliției. FOTO Cătălin SCHIPOR

Se fac percheziții la 2 centre de vaccinare din județul Vâlcea și la locuințele mai multor persoane. Este vorba despre un dosar ce vizează modul în care au fost eliberate certificatele verzi în centrele respective.  Vizat este și un polițist implicat în ilegalități.

În cursul zilei de 13 decembrie s-au efectuat percheziţii domiciliare în 11 locaţii, situate pe raza judeţului Vâlcea, din care două sunt la sediile unor instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice, potrivit Realitatea Plus.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infractiuni de corupţie şi fals, comise de-a lungul anului 2021, în contextul campaniei de vaccinare anti-Covid.La sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea urmează a fi prezentate în vederea audierii mai multe persoane.

Potrivit unor surse, s-ar părea că în acest dosar este vizat și un polițist, acesta urmând a fi audiat în calitate de suspect.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.