Pericol public: Fără permis și cu alcoolemie record de 2,52 g/l, prins conducând prin Valu. A fost arestat în lipsă

0
10635
Polițiștii au testat șoferul cu etilotestul. FOTO Cătălin SCHIPOR

Un individ cu antecedente penale, Zeller Francisc, a fost arestat în lipsă, fiind acuzat că a condus fără a deține permis de conducere și sub influența alcoolului.

Astfel, la data de 19.02.2021, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă în lipsă pentru 30 zile a inculpatului Z.F., în vârstă de 36 ani, recidivist, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere, prev. de art. 335 al. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 41 al. 1 Cod penal şi de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prev. de art. 336 al. 1 Cod penal cu aplic. art. 41 al. 1 Cod penal, ambele cu aplic. art. 38 al. 2 Cod penal.

În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate se rețin următoarele: în data de 16.02.2021, în jurul orei 01:00, a condus autoturismul marca Audi A4 pe DN3 în loc. Valu lui Traian, jud. Constanţa, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și având o îmbibație alcoolică de 2,52 g/l alcool pur în sânge pentru singura probă recoltată la ora 02:00.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa – Serviciul Rutier,sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul Z.F.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.