Pericole publice în traficul constănţean: beţi sau fără permis, la volan

0
238
Foto Arhivă

Oamenii legii au depistat zilele acestea, pe drumurile din Constanţa, mai mulţi indivizi inconştienţi, care s-au urcat băuţi la volan sau fără permis.

Spre exemplu, la data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 02.10, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe strada Eliberării din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cursul aceleaşi zile, în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Secției 1 au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe strada Limanului din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, la data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mihai Eminescu din localitatea Nicolae Bălcescu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 392, în localitatea Movila Verde, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.