Peste 20 de pacienţi suspecţi de COVID-19, în atenţia medicilor de la Spitalul Municipal Medgidia

1
5110
Spitalul Municipal Medgidia

Cadrele medicale din Medgidia muncesc fără întrerupere. În atenţia lor se află 25 de pacienţi suspecţi de COVID-19. Un pacient a fost transferat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase, a declarat, pentru Focus Press, managerul Spitalului Municipal Medgidia, Dumitru Eugen Agliţoiu. Reamintim faptul că unitatea sanitară din Medgidia a fost desemnată spital de suport pentru pacienţii testaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

În ceea ce privește situația actualizată legată de COVID-19, la nivelul județului Constanța, bilanțul este următorul: 117 persoane vindecate, 445 de persoane carantinate, respectiv 602 persoane aflate în izolare la domiciliu.

Facem apel către toți locuitorii județului Constanța să respecte toate prevederile Ordonanțelor Militare emise. Evitați ieșirile nejustificate din casă, rezumați-vă doar la deplasările în interes de serviciu sau de maximă necesitate! Nu uitați să păstrați distanța față de celelalte persoane și să respectați toate recomandările de igienă reiterate de către specialiști!“, au transmis luni, 20 aprilie a.c., reprezentanţii Instituţiei Prefectului judeţului Constanţa.

A.V.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.