Peste 7 tone de articole pirotehnice, confiscate de polițiștii de la transporturi

0
73

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au extins urmărirea penală într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept. 3 persoane sunt cercetate în acest caz.

În cursul zilei de miercuri, 29 decembrie a.c., polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în localitățile Corbu și Agigea, respectiv municipiul Constanța, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

Polițiștii au identificat și ridicat, în vederea indisponibilizării, aproximativ 7.600 de kilograme de articole pirotehnice, din care aproximativ 1.150 de kilograme de încărcătură explozibilă.

Valoarea totală a materialelor pirotehnice este de circa 300.000 de lei.

În urma activităților, 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 45 de ani, au fost conduși la sediu pentru audieri.

Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități au participat polițiști ai Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

A.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.