Peste 70 de angajați și 90 de beneficiari, dintre care 6 copii, confirmați cu COVID-19 la nivelul DGASPC Constanța

0
1032
sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța

La nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, 73 de angajați și 93 de beneficiari au fost depistați pozitiv ca infectați cu SARS-CoV-2, ca urmare a testărilor care se efectuează periodic. Dintre ei, au fost confirmați și șase copii.

În urma testărilor care se efectuează periodic, după un calendar stabilit de Direcția de Sănătate Publică Constanța, în scopul combaterii pandemiei de COVID-19, la nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, marți, 03.11.2020, au fost confirmați ca fiind infectați cu SARS-CoV-2 un număr de 73 de angajați și 93 de beneficiari, dintre care 6 copii. Alte 138 de persoane sunt izolate la domiciliu, fiind contacți direcți ai celor bolnavi.

În centrele rezidențiale pentru copii care aparțin D.G.A.S.P.C. Constanța, au fost confirmați 30 de angajați, iar 2 se află în izolare la domiciliu. De asemenea, patru beneficiari au fost testați pozitiv, 15 fiind izolați.

La nivelul centrelor rezidențiale destinate adulților și aflate în subordinea D.G.A.S.P.C. Constanța, situația se prezintă astfel: 31 de angajați au fost depistați pozitivi la testarea SARS-CoV2, iar alți 15 se află în izolare la domiciliu. De asemenea, 87 de beneficiari adulți au fost testați pozitiv, iar 88 se află izolați.

În același timp, doi asistenți maternali profesioniști sunt infectați cu SARS-CoV 2, alți 2 se află în izolare. În plus, doi copii din asistență maternală sunt pozitivi, iar alți doi sunt izolați.

În celelalte servicii/birouri ale D.G.A.S.P.C. Constanța au fost depistați pozitiv zece angajați, iar 14 sunt izolați la domiciliu. 

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.