Petre Stancă investeşte într-un Complex Turistic Balnear la Techirghiol

0
994

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța și fost președinte al PSD Constanța, Petre Stancă vrea să modifice proiectul Complexului Turistic Balnear pe care îl construieşte în Techirghiol.

În acest sens fostul președinte al PSD Constanța a depus actele necesare la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța, care a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru modificările aduse proiectului construire Complex Turistic Balnear, propus a fi amplasat în orașul Techirghiol, strada Anton Pann numărul 11-13. Beneficiarul investiției este societatea controlată de Petre Stancă, Comtours SRL.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta de pe strada Unirii numărul 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Comentariile, observaţiile, dar și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 30 octombrie a.c.

Societatea Comtours SRL a fost înfiinţată la data de 23 martie 1991, având sediul pe strada Traian, numărul 98. Unic administrator și asociat este Petre Stancă. Cifra de afaceri raportată în cursul anului trecut este de 885.373 de lei, profitul net de – 1.120.470 de lei și datorii de 4.291.771, comparativ cu anul 2019 când datoriile înregistrate au fost de 638.053 de lei. Totodată din cei 23 de angajați pe care îi avea firma în anul 2019, în anul 2020 rămăseseră doar 9 angajați.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.