Petrecere cu invitați într-un bar, chiar peste drum de sediul Poliţiei

3
8486

O petrecere aniversară, care trebuia să fie secretă, a ajuns în atenția opiniei publice, după ce participanții au făcut postări pe Facebook cu privire la acest eveniment, care a avut loc, la începutul săptămânii, în incinta unui local din Corbu.

Potrivit unui cititor Focus Press, zilele trecute trecut a avut loc o petrecere aniversară, în incinta localului ”Babylon” din localitatea Corbu. Culmea este că acesta se afla peste drum de sediul Poliției. Mai mult decât atât, la acest eveniment ar fi avut loc seara, când circulația trebuie justificată cu o adeverință pe propria răspundere.

Potrivit celui care ne-a semnalat, printre invitații la petrecere s-au numărat un consilier local și un polițist.

În timp ce toată lumea este obligată de lege la ora 22:00 sa fie în casă, câțiva indivizi petrec în Club Babylon din Corbu, un consilier local, un polițist și alți șmecheri de sat!  Și acest club este vis-a-vis de sediul poliției din comuna Corbu”, ne-a relatat cititorul.

Am întrebat și noi, la rândul nostru, dacă se știa despre această petrecere, dacă s-a interesat cineva și dacă au fost aplicate sancțiuni, așa cum se întâmplă în general, în această perioadă, cu toate localurile închise care sunt găsite cu clienți în interior, ca sa nu mai spunem de petreceri sau de purtarea măștilor. Reprezentanții IPJ ne-au confirmat că s-au sesizat și că cercetează speţa, organizatorul fiind amendat cu 2000 de ei. Restul participanţilor urmeaza a fi identificaţi şi sancţionaţi.

Daniel ALBU

3 COMENTARII

  1. Pt toți curioși evenimentul a fost la amiază și nu a angrenat mai multe persoane ci s-a sărbătorit o zi de naștere în familie,frati și nași

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.