Petrecerile de Crăciun și Revelion, supravegheate de autorități: polițiștii vor sta cu ochii pe localuri și pe petrecăreți

0
2543
Foto- ARHIVĂ

Numărul infectărilor cu Sars-cov-2 a scăzut în România, dar restricțiile privind evenimentele private rămân valabile. Polițiștii vor supraveghea îndeaproape tot ce înseamnă evenimentele prilejuite de sărbătorile specifice acestei perioade și vor aplica amenzi.

Unii șefi din Poliție au anunțat deja că vor fi cu ochii pe localurile și restaurantele care organizează astfel de petreceri, dar vor monitoriza și rețelele de socializare unde se fac tot felul de invitații la evenimente.

„Avem polițiști care monitorizează toate rețelele de socializare, unde de cele mai multe ori se propaga aceste invitații către petreceri. În momentul în care am cules un minim de date ne organizam si descindem chiar in timpul desfășurării petrecerii”, a anunțat șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, la Realitatea PLUS.

De reamintit că polițiștii au aplicat sute de amenzi pentru nerespectarea restricțiilor impuse, atât persoanelor fizice, cât și unităților unde au fost încălcate regulile privind programul de funcționare sau numărul persoanelor participante.

Legislația în vigoare le permite oamenilor să meargă la restaurante până la ora 21.00, nunțile și botezurile fiind interzise.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.