Primarul din Agigea, trimis în judecată: “Sunt nevinovat. Am încredere în justiţie”

0
1221
Cristian Cîrjaliu a depus plângere penală la parchet, pentru fapte de corupție

Primarul din Agigea, Cristian Maricel Cîrjaliu, a fost trimis în judecată pentru fapte de corupție, pe baza unui rechizitoriu întocmit de DNA Constanța. Dosarul penal a fost înregistrat la Tribunalul Constanţa chiar de ziua de naştere a edilului, adică marţi, 9 iunie, pe rolul Tribunalului Constanța, sub numărul 3030/118/2020.

Alături de Cîrjaliu a fost trimisă în judecată și Ancuța Calust (fostă Mihail), care ocupa funcția de secretar al comunei Agigea. Faptele reținute în sarcina celor doi sunt de abuz în serviciu, conform articolului 132 din Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție. Societatea piscicolă Sarda Fish SRL Agigea s-a constituit parte civilă în dosar. Despre acuzațiile în sine, s-ar părea că primarul și fostul secretar sunt cercetați pentru modul fraudulos de înscriere a unor imobile-terenuri în proprietatea comunei Agigea, respectiv înstrăinarea acestora.

Contactat de Focus Press, primarul a declarat: “Sunt nevinovat. Am mare încredre în justiţie şi voi aştepta decizia instanţei”.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.