Plaja Corbu, una dintre cele mai frumoase plaje sălbatice din România, preferata turiştilor

0
1114

Suntem în plin sezon estival și agențiile de turism declară că există mult interes pentru litoralul românesc, în ceea ce privește petrecerea concediilor. Dacă ești un iubitor de natură pură și sălbatică, plaja Corbu s-ar putea să îți fie pe plac. Fie că vii să campezi cu rulota, cortul sau te cazezi la pensiunile din zonă, acest loc este atracţia turiştilor. Plaja Corbu este una dintre cele mai frumoase plaje sălbatice din România.  Cândva o plajă pustie, Corbu este acum preferata celor care fug de aglomeraţie. În ultimii ani, astfel de turişti sunt din ce în ce mai mulţi aşa că în weekend zona se transformă într-un adevărat furnicar.

Dacă vă hotărâţi să mergeţi la Plaja Corbu, este bine să ştiţi că în zonă nu există niciun magazin, aşa că ar fi bine să vă aprovizionaţi de acasă cu apă şi ce mai aveţi nevoie sau puteţi opta pentru o masă la cherhanale din apropiere.

Distanţa faţă de Constanţa este de 23 de kilometri, iar între Năvodari şi comuna Corbu sunt numai 12 kilometri. Drumul de la Plaja Corbu şi până la Năvodari se parcurge în maxim 25 de minute.

Photo by Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.