Plângere pe numele lui Sarafu Stila, după ce a aruncat cu excremente de cal peste două femei, într-o mașină

0
16954
Sarafu Stila

Constănțeanul Stila Sarafu, cunoscut prin prisma unor încrengături mai vechi cu lumea interlopă, dacă putem spune așa, s-a ales cu o nouă plângere penală, în urma unui incident care a avut loc zilele trecute, în municipiul Constanța.

Mai exact, ne referim la un incident care a fost filmat și care a ajuns pe Facebook. În imagini se poate observa cum Sarafu a aruncat o pungă, în care se aflau excremente de cal, într-o mașină în care se aflau două femei, pe care apoi le-a înjurat. Este evident că între Stila Sarafu și cele două ocupante ale autoturismului existau ceva conflicte mai vechi.

În urma incidentului, persoanele agresate s-au prezentat la Poliție, unde au depus plângere împotriva lui Stila Sarafu.

Polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați, pe data de 25 octombrie a.c., de către 2 femei cu privire la faptul că, în timp ce se aflau pe strada Mircea cel Bătrân, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresate fizic de către un bărbat, de 38 de ani, totodată fiindu-le adresate amenințări. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violarea vieții private și amenințare”, ne-au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Un afacerist controversat

De remarcat că Stila Sarafu este cunoscut în domeniul afacerilor cu imobiliare, dar mai mult s în urma scandalurilor în care a fost implicat, atât ca inculpat, cât și ca parte vătămată. El a fost cercetat în mai multe dosare penale, a executat chiar și o pedeapsă de un an și opt luni de închisoare.

În momentul de față am cazierul curat, nu mai am nici o condamnare, nu mai sunt cercetat în nici un dosar. Nici măcar parte vătămată nu mai sunt”, ne-a declarat Stila Sarafu.

În urmă cu 10 ani, Sarafu s-a trezit cu mașina incendiată în fața casei sale din în Faleză Nord, un autoturism Porsche Cayenne.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.