Planurile lui Ștefan Ilie pentru municipiul Tulcea și tulceni

0
2910
Piața Civică din municipiul Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

A dat viața de edil la țară pentru cea de edil la oraș, iar acum are planuri mari. Ștefan Ilie vrea să aducă în echipa sa oameni care nu au fost băgați în seamă până acum, iar infrastructura orașului, cu problema canalizărilor și blocurile ce stau să cadă, este o prioritate.

Ștefan Ilie, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Tulcea a câștigat alegerile și le promite celor care l-au susținut că va ține cont de ideile și de soluțiile oferite de ei.

„În primul rând mulțumesc tuturor alegătorilor și sunt ferm convins că nu este numai victoria mea, ci este o victorie a lor și sunt convins că împreună cu ei vom face treabă bună în oraș. Abia aștept să întocmesc echipe cu oameni care până acum nu au avut posibilitatea să facă lucruri frumoase pentru oraș, nu au avut oportunitate din partea autorităților, chiar dacăau idei pentru rezolvarea problemelor lor și cele ale orașului.

Vom face echipă și vom lucra pentru orașul Tulcea care are nevoie de multă muncă pentru a se dezvolta. Sunt convins că Tulcea va începe să progreseze“, a declarat pentru FOCUS PRESS. Ștefan Ilie.

Acesta a precizat că ia în calcul să continue și proiectele actualei administrații locale dacă este viabil.

Din nefericire, foarte multe nu au fost realizate la timp, când oportunitățile de finanțare permiteau să le faci. În perioada următoare vom elabora un plan urbanistic general al orașului Tulcea pe termen mediu și lung. Vom face o analiza profundă a serviciilor publice și a compartimentelor din instituții pentru a se vedea ce este și ce nu este eficient, să se vadă cum sunt consumați banii“, a mai precizat viitorul primar al municipiului Tulcea.

Una dintre prioritățile acestuia este crearea dialogului cu cetățenii care a lipsit, iar în acest scop vor fi implementate proiecte smart prin care să se răspundă tuturor solicitărilor.

O altă problemă pe lista de priorități este cea a infrastructurii din municipiu – asfalt și canalizare, dar și starea unora dintre blocuri.
Cătălin SCHIPOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.