Platforma pentru programări la vaccinarea antiCOVID funcționează iar, dar de fapt nimeni nu se poate programa

0
340

Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19 nu a funcționat luni, 18.01.2021, timp de două ore, chiar în prima zi de vaccinare a persoanelor care se încadrează în etapa a II-a, a anunțat S.T.S. De fapt, nu funcționează nici acum: nimeni nu se poate programa.

„Platforma informatică nu este disponibilă în urma unor probleme tehnice”, a anunțat Serviciul de Telecomunicații Speciale luni dimineață, chiar în prima zi de vaccinare a persoanelor care se încadrează în etapa a II-a a campaniei de vaccinare și au reușit să își facă programări până acum, începând de vineri.

Din cauza problemelor tehnice, persoanele programate în unele centre de vaccinare nu au fost găsite pe platforma on-line, astfel că acestea au fost nevoite să aștepte până la repararea aplicației.

„S-a constatat că aplicația Registrul Electronic Național pentru Vaccinări furnizează date cu intermitențe către aplicația de programare la vaccinare“, anunța S.T.S.

După aproximativ două ore, S.T.S. a transmis că problemele tehnice au fost remediate, iar platforma pentru programări la vaccinare antiCOVID este iar funcțională.

„Platforma informatică pentru înscriere și programare la vaccinare este disponibilă, în urma eforturilor depuse de către specialiștii S.T.S., în colaborare cu echipa tehnică ce gestionează Registrul Electronic Național pentru Vaccinări. Aplicația este funcțională, iar cei care doresc să se programeze pot să acceseze platforma de vaccinare”, a transmis S.T.S.

Cu toate acestea, Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19, de fapt, nu funcționează. Nu se poate nimeni programa! Am încercat de mai multe ori, iar la fiecare clic pe butonul „Programează-te“ nu se încarcă aplicația în acest sens. Așa că, mai precis, platforma nu funcționează, nu cum a anunțat S.T.S. că a rezolvat problemele.

Reamintim că platforma de programări online nu a funcționat câteva ore nici vineri, nici sâmbătă, în primele două zile de înscrieri ale celor incluși în etapa a II-a a campaniei naționale de vaccinare.

În plus, zeci de oameni au reclamat că a durat câteva ore ca să reușească, într-un final, să se programeze pe platformă.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.