Plimbarea pe plaja Corbu, Vadu sau altă locație din Biosfera Deltei Dunării se face contra cost

0
3459
Plaja sălbatică Corbu. FOTO Cătălin SCHIPOR

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) a anunțat că achiziționarea permiselor de intrare în Rezervația Biosferei Delta Dunării (acces turist, auto, ambarcațiune) și eliberarea permiselor de pescuit sportiv, se poate face în prezent de la automatele de eliberare a permiselor amplasate la sediul instituției ARBDD din Tulcea și în localitățile Corbu, Murighiol și Vadu.

În această perioadă se lucrează la finalizarea aplicației de plăți on-line, urmând ca după data de 15 iunie să devină funcțională integral. În momentul de față, aplicația este funcțională pentru obținerea permiselor de acces gratuite (pentru categoriile ce beneficiază de gratuități) și de pescuit recreativ/sportiv.

„În același timp, vă informăm că permisele de acces turist în RBDD și cele de pescuit recreativ/sportiv se pot obține și de la Centrele de Vizitare și Educație Ecologică din Sulina, Crișan, Chilia Veche“, au transmis reprezentanții ARBDD

Informații despre acces și pescuit sportiv în RBDD se pot obține și de la sediile Comisariatelor de control integrat din teritoriu (Tulcea, Murighiol, Jurilovca, Sulina, Crișan).

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.